No more bullshit

No more bullshit

Megváltozni

2015. augusztus 15. - no.more.bullshit

Az egyik legnehezebb dolog megváltozni. Valahol mélyen mindenki tudja mi a helyes, de valamilyen külső hatás, agymosás megakadályozza az emberek többségét, hogy a belső iránytű által kijelölt utat kövessék.

Minden véleményünket, meggyőződésünket általában éveken át ápoltuk, megvédtük támadásoktól, és feladni őket fájdalmas dolog. De úgy tűnik ragaszkodni egy elavult ideához sokkal fájdalmasabb és pusztítóbb, mint azt mondani, hogy ezt rosszul gondoltam, ideje megváltozni. Ez a hozzáállás az egyik legfelszabadítóbb érzés, eltűnik a feszültség, nem kell többé egy visszás hozzáállást védeni.

Az egyik legbiztosabb jele, hogy itt az idő a változásra, ha valamilyen témára, megjegyzésre negatívan reagálunk, támadásnak vesszük. Az ember leginkább arra reagál negatívan, amiről akár öntudatlanul is, de tudja, hogy hiba saját magában.

A bejegyzés trackback címe:

https://nomorebullshit.blog.hu/api/trackback/id/tr617708142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása